Cabinet d'avocats Altea
Cabinet d'avocats Altea
Slide One

Administratief en grondwettelijk recht
Vreemdelingenrecht
Internationaal familierecht

Slide One

Administratief en grondwettelijk recht
Vreemdelingenrecht
Internationaal familierecht

previous arrow
next arrow

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat van het team Publiek en Administratief Recht van het advocatenkantoor Altea


Siham El Assad, secrétaire chez Altea

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel : +32(0)2 894 45 84
Fax : +32(0)2 894 45 71

Siham El Assad bevestigt, als dat nog nodig is, de literaire en taalkundige wortels van de praktijk van de balie, en dit op alle niveaus van een advocatenkantoor. Siham behaalde in 2010 een master Franse en Romaanse talen en literatuur aan de Université Libre de Bruxelles (en daarvoor een Bachelor aan de Université Saint-Louis Bruxelles) en beheert sinds januari 2012 het secretariaat van een advocatenkantoor. Zij begon haar professionele carrière met diverse ervaringen in de diensten en de verkoop, met name in een grote boekhandel in het centrum van Brussel.

Aan de balie, heeft Siham geleerd om nauwkeurigheid, efficiëntie en organisatie enerzijds, en humanisme en waardegevoel anderzijds, te combineren. In 2016 heeft Siham opnieuw het pad van Meester Kaiser gekruisd, die ze kortstondig in het advocatenkantoor Xirius had ontmoet.

Siham is verantwoordelijk voor het volledige administratieve beheer van het publiekrechtelijke en administratieve team van het kantoor Altea (dactylografie, telefonie, onthaal van klanten, opvolging van facturatie, organisatie van het kantoor, beheer van de werkingsparameters ...). Zij en Julie Labarre vullen elkaar op evenwichtige wijze aan en ze staat mee in voor het beheer van de logistiek en voor de hele organisatie van Altea.

Siham, die geboren werd in Rouen binnen een gezin met een migrantenachtergrond, woont al sinds haar kindertijd in Brussel. Ze belichaamt de waarde van openheid die Altea hoog in het vaandel draagt. Ze bekleedt een essentiële en bijzonder gewaardeerde plaats binnen de dynamiek van het team.

ADVOCATEN ALTEA

Altea is samengesteld uit advocaten met een gedegen specialisatie in:

Publiek, grondwettelijk en administratief recht

Vreemdelingenrechtnationaliteit en internationaal familierecht.

Een toegankelijke dienstverlening is een prioriteit voor ons kantoor.

De expertises van Altea zijn complementair en de advocaten van Altea verenigen zich rond de verdediging van de mensenrechten.

ADRES EN CONTACT

Boulevard Louis Schmidt 56, 1040 Etterbeek - Belgïe

+32(0)2 894 45 70