Cabinet d'avocats Altea
Cabinet d'avocats Altea
Slide One

Administratief en grondwettelijk recht
Vreemdelingenrecht
Internationaal familierecht

Slide One

Administratief en grondwettelijk recht
Vreemdelingenrecht
Internationaal familierecht

previous arrow
next arrow

Anastasia Maxwell-Lawford

ADVOCAAT IN VREEMDELINGENRECHT, NATIONALITEIT EN IPR


Anastasia Maxwell-Lawford, avocate en droit des étrangers, droit de l’immigration, droit de la nationalité et droit familial international

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel : +32(0)2 894 45 85

Anastasia Maxwell-Lawford is houder van een master in de rechten dat zij met onderscheiding behaald heeft in 2020 bij de Université Catholique de Louvain. Geboeid door het Europees en het internationaal recht heeft zij de “mineure en études européennes” gevolgd ter gelegenheid van haar bachelor. Zij heeft haar master in de rechten geweid aan de doelstellingen van het Europees recht, en zij heeft ook voor de opties internationaal publiekrecht en Rechten van de Mens gekozen. Met het oog op een interdisciplinaire benadering van het Europees recht heeft zij haar opleiding voortgezet met een bijkomende master in Europese integratie die zij met grote onderscheiding behaald heeft op de Vrije Universiteit Brussel in 2021.

Tijdens haar studiejaren op de universiteit heeft Anastasia Maxwell-Lawford deelgenomen aan verschillende projecten (namelijk de jeugdbewegingen en de European Law Students’ Association). Zij heeft ook haar memorie gemaakt in het kader van de Clinique légale Rosa Parks voor de mensenrechten, en zij heeft in 2020 de opleiding rechten van de mensen gevolgd die ingericht wordt door Amnesty International in het kader van haar Academie voor de Mensenrechten. Bovendien heeft zij in de loop van haar tweede jaar master in de rechten tijdens verschillende maanden stagegelopen binnen een gespecialiseerde vereniging voor de rechten van de vreemdelingen in Brussel, de SIERAS (Service International de Recherche, d’Éducation et d’Action Sociale) tijdens dewelke zij ervaring genoten heeft in het recht van de vreemdelingen.

Anastasia Maxwell-Lawford is ingeschreven bij de balie van Brussel sinds oktober 2021. Zij volgt haar stage binnen de advocatenassociatie Altea, in het team van de gespecialiseerde advocaten in migratiebeleid in de ruime zin van het woord. Zij werkt daardoor, onder toezicht van Céline Verbrouck en Catherine de Bouyalski, in alle materies van het vreemdelingenrecht, het recht van de Belgische nationaliteit en het internationaal familierecht die behandeld worden door het advocatenkantoor Altea.

ADVOCATEN ALTEA

Altea is samengesteld uit advocaten met een gedegen specialisatie in:

Publiek, grondwettelijk en administratief recht

Vreemdelingenrechtnationaliteit en internationaal familierecht.

Een toegankelijke dienstverlening is een prioriteit voor ons kantoor.

De expertises van Altea zijn complementair en de advocaten van Altea verenigen zich rond de verdediging van de mensenrechten.

ADRES EN CONTACT

Boulevard Louis Schmidt 56, 1040 Etterbeek - Belgïe

+32(0)2 894 45 70