Slide One

Administratief en grondwettelijk recht
Vreemdelingenrecht
Internationaal familierecht

Slide One

Administratief en grondwettelijk recht
Vreemdelingenrecht
Internationaal familierecht

previous arrow
next arrow

Altea advocaten

Afstamming


Vragen rond afstamming zijn zeer vaak voorkomend en kunnen snel heel complex worden. Vooral indien er extra vragen omtrent de toepassing van buitenlands recht opduiken, of er een immigratie- of verblijfskwestie, erfenis of een aanvraag tot omgangsrecht aan vasthangt.

Het is belangrijk om de beste juridische strategie te volgen, zeker gezien verschillende maatregelen soms gerechtvaardigd kunnen zijn. Welke maatregel zal de minst kostelijke en de snelste zijn? Welke procedure heeft kans om te slagen ? Kan ik verschillende stappen tegelijk nemen, eventueel in verschillende landen ?

De complementaire competenties van de advocatenkantoor in het administratief recht, vreemdelingenrecht, familierecht, internationaal privérecht zijn een echte meerwaarde voor alle complexe afstammingsvraagstukken.

Altea biedt u advies door een gespecialiseerd advocaat aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Neem contact op met Céline Verbrouck, gespecialiseerde advocaat in vreemdelingenrecht en in familiaal internationaal privaatrecht, erkend door de Orde van advocaten bij de balie te Brussel.

ADVOCATEN ALTEA

Altea is samengesteld uit advocaten met een gedegen specialisatie in:

Publiek, grondwettelijk en administratief recht

Vreemdelingenrechtnationaliteit en internationaal familierecht.

Een toegankelijke dienstverlening is een prioriteit voor ons kantoor.

De expertises van Altea zijn complementair en de advocaten van Altea verenigen zich rond de verdediging van de mensenrechten.

ADRES EN CONTACT

Boulevard Louis Schmidt 56, 1040 Etterbeek - Belgïe

+32(0)2 894 45 70